Laatste nieuws

Toon alle foto's

Een modern huis in een oud jasje

Een huis met geschiedenis – met een trap die af en toe kraakt – dat tegelijkertijd voldoet aan de eisen van deze tijd. In 2015 is deze woning volledig gerenoveerd. Tijdens deze renovatie is er veel zorg besteed aan de afwerking. De woning ziet er strak en netjes uit. Het authentieke karakter van het huis is tijdens de renovatie zoveel mogelijk intact gelaten. Onder andere hoge houten plinten, deuren en kozijnen met mooie details en een houten plafond maken dat de woning sfeer ademt.

Met een woonoppervlakte van 87m2 voelt de woning ruim aan. Alle ruimtes zijn optimaal benut en door het openbreken van de keuken is er een ruime woon- en eetkamer ontstaan. Gaat u wonen in dit gezellige huis, dan kunt u zich op koude dagen nestelen voor de houtkachel. Breekt de zon door? Dan kunt u direct de tuin in. Omdat deze op het zuiden ligt, heeft deze praktisch de hele dag zon.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers (16m2, 12m2 en 5m2) en een moderne badkamer met alles erop en eraan: bad, douche, toilet en een badkamermeubel met wastafel. En dan nog een verrassing! De zolder, die bereikbaar is met een vaste trap, biedt veel opbergruimte, maar is ook heel geschikt voor het creëren van een mooie speelzolder.

Neemt u uw intrek in deze leuke, moderne woning met een authentiek karakter, dan gaat u wonen in een van de leukste straten van het Soesterkwartier in Amersfoort. In deze rustige buurt zonder doorgaand verkeer is relatief veel groen aanwezig en er is voldoende speelruimte voor kinderen. De woning heeft vrij uitzicht over het parkje. Het is een sociale buurt, waar buren elkaar regelmatig opzoeken voor een praatje. Wordt u liever met rust gelaten? Ook dat is geen probleem.

Het Soesterkwartier is een wijk grenzend aan het NS-station en daardoor uitermate geschikt voor forensen. In de wijk woont een leuke variatie aan mensen; sommige bewoners wonen er al tientallen jaren, terwijl de afgelopen jaren ook steeds meer starters en jonge gezinnen hun intrek nemen in één van de – van origine – arbeiderswoningen. Omdat de wijk aan de rand van Amersfoort ligt, bent u zo buiten. Bosgebied Brikhoven en Dierenpark Amersfoort zijn met de fiets bereikbaar. In tien minuten fiets u naar winkelcentrum Eemplein en met nog eens vijf minuten staat u in het centrum van Amersfoort.

Indeling

Begane grond: Ruime hal met trap, trapkast en toilet I Woonkamer I Open keuken I Vaatwasser I Houtkachel I Deur naar achtertuin
Eerste verdieping: Drie slaapkamers (16m2, 12m2 en 5m2) I Badkamer I Douche I Ligbad I Toilet I Badkamermeubel met wastafel
Zolder: Wasmachine I Ruimte voor opbergen I Mogelijkheid voor speelzolder I Twee schuine wanden
Tuin: Op het zuiden I Betegeld I Stenen schuurtje met ruimte voor fietsen en een werkbank

Ik wil graag een afspraak maken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Ik doe graag een bod.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon

Uw bod

Ik ontvang graag de vragenlijst

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ontvang graag de lijst van zaken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Top