Laatste nieuws

Toon alle foto's

Starters opgelet! Op een gezellige en centrale plek in Amersfoort Randenbroek, dichtbij de binnenstad en op 1 minuut afstand van het Euterpeplein ligt dit 2-kamer HOEKappartement. Het Euterpeplein biedt alle handige winkels voor de dagelijkse boodschappen, zoals een Albert Heijn, Etos en goede (afhaal) restaurantjes.

Met uitkijk over de kruising Ringweg Randenbroek/ Schuilenburgerweg valt altijd wat te beleven en door de grote raampartijen aan twee zijden is de lichtinval heerlijk. Het nabij gelegen park is ideaal geschikt voor wandelaars en hardlopers.

Indeling: gemeenschappelijke entree met keurig onderhouden portieken, liftinstallatie en doorgang naar privé berging met eigen uitgang.

Entree vanaf portiek met meterkast en garderoberuimte. Hal met toegang naar ruime slaapkamer met grote raampartijen en vrij uitzicht.
De badkamer is voorzien van douche, wastafelmeubel en toilet.
Via de hal loop je gelijk door naar de compacte keuken in rechte opstelling met gaskookplaat, 1-persoonsvaatwasser en koelkast. De keuken biedt toegang naar het balkon.
De ruime woonkamer is gelegen aan de gezellige straatzijde en heeft door haar grote raampartijen een prettige lichtinval.

Bijzonderheden:

– Gelegen op de 2e etage met eigen berging op begane grond
– Verwarming èn warmwater via lease HR – CV combiketel (2011)
– Algemene fietsberging aanwezig
– Actieve en gezonde VvE
– praktisch ingedeelde woning
– ideale ligging nabij het groene waterwingebied

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Ik wil graag een afspraak maken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Ik doe graag een bod.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon

Uw bod

Ik ontvang graag de vragenlijst

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ontvang graag de lijst van zaken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Top